در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سقف بیمه طلایی فرهنگیان شاغل(اتیه سازان حافظ) برای عمل پرانتزی پا در بیمارستان خصوصی چقدر است؟ آیا پلاتین هم شامل بیمه میشود؟

باتشکر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اولا خدمت تون عرض کنم که باید مشخص بفرمایین که در کدام بیمارستان میخواهید عمل تون رو انجام بدین و اینکه آیا آن بیمارستان طرف قرارداد با آتیه سازان هست یا نه(میتونین از سایت آتیه سازان حافظ-بخش مراکز طرف قرارداد_بیمارستان-خصوصی_استان مربوطه) بیمارستانهای طرف قرارداد رو ملاحظه بفرمایین.

اگر طرف قرارداد باشه،بوسیله معرفی نامه مشکل تون حل میشه و بیمه طلایی برای شما بدون سقف می باشد.

در صورتیکه بیمارستان طرف قرارداد نباشه،شما باید تمام هزینه های درمان تون رو پرداخت کنین‌،سپس آنها را به شعب آتیه سازان تحویل بدین تا کارشناسان رسیدگی به اسناد طبق تعرفه محاسبه کنن و بوسیله صدور حواله مبلغ هزینه ها رو بهتون عودت بدن.

ضمنا پلاتین هم بدون سقف پرداخت میشه.

برای دریافت اطلاعات بیشتر میتونین با شعبه استان تهران به شماره زیر تماس و اطلاعات تکمیلی رو دریافت کنین:

۰۲۱-۸۸۹۳۷۵۵۲-۵۴

با تجدید احترام