در حادثه ناشی از کار توسط (7,050 امتیاز)
سلام

آیا اگر در حین ساعت ناهاری بیرون از محل کار، حادثه ای به علت اعتراضات و اغتشاشات برای کارگر پیش بیاید آیا کارفرما تعهدی دارد ؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

همراه گرامی بیدبرگ

اساساَ پرسنل در ساعت ناهار حق خروچ از محل کار را ندارند (البته این موضوع هم موردی است که با توجه به عرف کارگاه باید بررسی شود). ضمناً مطابق قانون کار ساعت ناهار و نماز جزو ساعت کار محسوب نمی شود مگر عرف کارگاه طور دیگری با پرسنل توافق نموده باشد. فلذا در صورت بروز حادثه در خارج از محیط کارگاه و در ساعت ناهار بنظر می رسد کارفرما تعهدی نداشته باشد.

ممنون از همراهی شما

مریم زنده دل