در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر

شرکت ما با یک شرکت بزرگ قرارداد همکاری بسته است. در متن قرارداد مبلغ تمام شده ثبت نشده است زیرا مبلغ مشخص نیست و در هر نوبت معامله فاکتور خرید و فروش مبادله میگردد و موضوع فعالیت چاپ میباشد.

من به واسطه نفراتی که در امور چاپ و تحریر دارم امور مربوط به آنها را تامین میکنم. شرکت سهامی خاص میباشد و آدرس آن روی خانه ثبت شده است.

روی هر فاکتور 5 درصد بابت بیمه کسر کردند و پرداخت کردند و آخر سال گفتند که مفاصا حساب بیمه لازم هست و باید کد کارگاهی دریافت کنیم.

اعضای شرکت همگی عضو هیئت مدیره هستند و بیمه به آنها تعلق نمیگیرد و هیچ پرونده ای در بیمه نداریم.

نتیجه: پرسنل نداریم - کلیه معاملات به صورت فاکتور خرید و فروش هستند - بیمه قرارداد ما را قبول ندارد.

باید چه اقدامی انجام دهیم؟
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام درصورتی که قراردادی منعقد نمیشد و فقط فاکتوری کار انجام میشد مشکلی نبود و نیاز به مفاصا حساب بیمه نبود

ولی برای قرارداد حتما باید مفاصا حساب بیمه اخذ گردد. منظور شما از اینکه بیمه قرارداد شمارو قبول ندارد چیه؟؟؟قرارداد باید موضوع و مدت و مبلغ مشخص داشته باشد اگه نداشته باشد قرارداد نیست.

اگر کارفرما اصرار به اخذ مفاصا حساب بیمه دارد برای فاکتورها شمارو به بیمه معرفی کند و شما کد کارگاهی بگیرید و  مفاصا حساب بیمه بگیرید