در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
بیمه عمر و سرمایه گذاری خود را با چه شرایطی خریداری نمایم تا بعد از 30 سال مستمری مادام العمری به میزان و شرایط حقوق پایه ای که تامین اجتماعی در آن  زمان پرداخت می کند ، دریافت نمایم؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی جناب آقای پرهیزگار سلام،وقت بخیر.

برای ثبت نام بیمه های زندگی شما باید که حتما" یک مشاور بیمه ای خوب در کنار خودتون داشته باشین،تا طراحی بیمه نامه شما رو بر اساس نیازها و احتیاجات تون انجام بده.

و برای این کار نیاز به دریافت اطلاعات اولیه از شما شامل: سن-وضعیت تاهل،میزان حقوق تون،در صورت تاهل تعداد فرزندان و این قبیل اطلاعات هست.

لطفا" در صورت تمایل و برای دریافت اطلاعات کامل و مشاوره رایگان به شماره ذیل در تلگرام پیام بدین یا فرم زیر رو پر بفرمایین تا بهتر راهنمایی و در صورت تمایل بیمه نامه مختص شما رو طراحی و صادر نمایم:

با تجدید احترام،ادیب زاده

مدیر فروش بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد