در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
من به طور ازمایشی در ماه 4بارداری برای کار رایگان با پرداخت حق بیمه نقدا از طرف خودم برای کار در شرکتی توافق کردم.

و برای ماه مهر96 جز لیست بیمه شرکت بوده ام و تا ماه7یا هشت بارداری (به مدت دو تا سه ماه دیگر) میتوانم به کار ادامه دهم و و حق بیمه ام را پرداخت کنم.

آیا شامل مرخصی زایمان میشوم (که دیگر هزینه بیمه را خودم پرداخت نکنم)؟

با توجه به اینکه یکی از شرایط نوشته شده در زمان بیماری مشغول به کار بوده باشد..یعنی من باید مشغول به کار می بودم و بعد باردار میشدم تا شامل مزایا و مرخصی زایمان میشدم؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اگر شما از تاریخ زایمان تا یکسال قبل حداقل ۶۰روز حق بیمه پرداخت کرده باشیدمیتوانید از شش ماه مرخصی زایمان استفاده نمایید