در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
باسلام

حدود یکسال پیش بعلت کساد بودن اوضاع اقتصادی مجبور شدم کارگاه کابینت سازی خود رابفروشم و بعد از گذشتن چند ماه مادر بنده با توافق یکدیگر تمامی وسایل کارگاه را خریداری نمودند ودر مدت چند ماه بعد از گرفتن شاگرد و استاد کار خب دلایلی با ایشان کنار نیامدن و بعد از مدتی بعد از گذراندن دوره های فنی حرف ای و جواز کسب مادر بنده جواز کابینت سازی را دریافت نموده و چون ایشان نمیتوانست در این کارگاه مشغول به کار باشد بنده تمامی جواز کابینت سازی که قبلا به نام بنده باطل نموده ودر کارگاه مادر مشغول به کار شده و حالابعد از گذشت یکسال دویدن در راه  بیمه تامین اجتماعی بنده را بیمه نمیکند و میگوید این کار سوری میباشد ودر صورتی یکفر دیگر درانجا مشغول به کار میباشد

 به هر جا مراجعه کردیم میگویند کارشما هیچ ایرادی نداشته و قانونی میباشد و در ضمن بنده کارت مباشرت از اتحادیه و صنف دریافت کرده ام و بازم هم بیمه تامین اجتماعی از بیمه کردن بنده طفره میرود

لطفا راهنمایی بفرمایید باتشکر
1 پاسخ
توسط (2,580 امتیاز)
سلام:وقت بخیر

با توجه به اینکه قانون احراز اشتغال شمال را برعهده سازمان گذاشته لذا می بایست مستندات اشتغال خود را جهت بررسی بیشتر به سازمان ارایه فرمایید

موفق باشید