در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باسلام. درسازمانی دولتی سالهای 66 الی 70 کارکرده ام که حق بیمه راپرداخت نکرده و هم اکنون محکوم به پرداخت بیمه 4 سال مربوطه شده .

تامین اجتماعی می گوید براساس ماده 50 به مدت 18 ماه سازمان دولتی می تواند مبلغ سوابق بیمه را پرداخت نکند و ما هم کاری نمی توانیم بکنیم .

ایا سازمان تامین اجتماعی طبق ماده 36  مکلف نیست هم اکنون سوابق مرا اعمال کند و بعدا حق بیمه 4 سال را از سازمان مربوطه بگیرد؟
1 پاسخ
توسط (38,610 امتیاز)
عدم پرداخت حق بیمه توسط کارفرما ، رافع مسئولیت سازمان در قبال بیمه شده نخواهد بود.