در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
بعد از مرخصی زایمان اگر کارفرما کارگر را نپذیرد. کارگر میتواند بیمه بیکاری دریافت کند؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)

مرخصی استعلاجی و زایمان جز سوابق بیمه ای محسوب می گردد که از دو منظر قابل پیگیری است.

  1. کارگر دارای قرارداد موقت نمی باشد وبعد از استعلاجی با مراجعه کارگر به کارفرمابا عدم نیاز مواجهه میگردد که کارگر بایستی به اداره کار مراجعه نماید و طرح شکایت نماید.
  2. کارگر دارای قرارداد موقت میباشد،اگر اخراج در اثنای قرارداد باشد تا پایان قرارداد کارفرما مجاز به اخراج نمیباشد، اگر زمان استعلاجی بعد از زمان انعقاد قرارداد باشد اگر بدون میل و اراده بیکار شده باشید میتوانید تقاضای بیمه بیکاری رابه اداره کار تسلیم در کمیته مرتبط مورد بررسی قرارمی گیرد