در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام .

 بنده إز اول سال جديد ٩٦ تو بك شركت تجاري و صادراتي مشغول به كار شدم و همون روز اول يك برگه ايي با دست خط خودم نوشتم كه بنده پايه حقوق ٨٠٠/٠٠٠ تومان رو قبول دارم و هيچ گونه ادعايي ديگري ندارم و أين روال ادامه داشت كه تا اخر مرداد ماه با نماينده شركت دچار مشكل شدم و تهديد به اخراج كرد

منتهاي مراتب كارفرما اصلي شركت پا در ميوني كرد و برگشتم تا اواخر شهروير ماه كه بنده صبح اومدم مثل هميشه دفتر و ظهر براي انجام كاري رفتم گمرك وقتي برگشتم ديدم تمامي قفل هاي در شركت عوض شده با كارفرما تماس گرفتم و موضوع گفتم ايشون إعلام كرد

روال هميشه رو انجام بده تا موضوع حل بسه و بنده اخر ماه درخواست حقوق كردم كه با كمال وقاحت كارفرما هم إعلام كرد حقوقي طلبكار نيستي و اخراجي بدون تسويه حساب ، حتي تمامي مدارك گمركي شركت مذكور و مهر هاي ان پيش خودمه الان ميخوام بدونم شكايت كنم ميتونم حقوق و بيمه نكرده هم بگيرم يا خير ؟؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
هرگونه بررسی اختلافات ناشی ازکاربعهده مراجع حل اختلاف مستقردرادارات کارمیباشندلذابه منظوراحقاق حق بامراجعه به اداره کارمحل کاروتکمیل فرم دادخواست پیگیری لازم به عمل آیدودرفرم مذکورعلاوه برحقوق ومزایاموصوع بیمه به استنادماده 148قانونکارلحاظ گردد