در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
سلام
وقت بخیر

من حدود ۳ ماه پیش در محل کار حادثه افتاده و ۶ ماه استراحت پزشکی دارم.
برای پیگیری مراحل دریافت دیه لطفا راهنمایی کنید.
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

1. مراحل پیگیری دریافت دیه از طریق مراجعه به مراجع قضایی است.

2. جهت دربافت غرامت دستمزد ایام بیماری؛ با در دست داشتن گواهی استراحت پزشکی و خلاصه پرونده بیمارستانی و دفترچه بیمه به واحد امور بیمه شدگان شعبه بیمه ای خود مراجعه نمائید.