در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)

سلام مشاورين گرامى.

براى بيمه عمر فرزندم، جدول هاى بيمه عمر پاسارگاد و دارم بررسى ميكنم كه حسابى گيج شدم.

ميخوام با ماهى ١٠٠ تومن، ٣٠ ساله استعلام بگيرم

جدول بیمه عمر پاسارگاد

ولى جدول قرارداد اينه :

جدول قرارداد بیمه عمر

يه اختلاف حدود دو ميلياردى دارن، لطفا راهنمايى كنيد

2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

این جداولی که شما گذاشتین،جداول قدیمیه که متاسفانه هنوز در سایت ها وجود داره و همکاران محترم،اونها رو بروز و آپدیت نفرمودن.

جدولهای بیمه های عمر از بهمن ماه سال ۹۴ با بخشنامه بیمه مرکزی،تغییر پیدا کرده و شرکتهای بیمه حق دادن جداول با سودهای پیش بینی رو ندارن.

از اول شهریور ماه سال ۹۵ هم باز این سوده تغییر پیدا کرده(۲ سال اول۱۶٪ ،دو سال دوم ۱۳٪، و از سال پنجم به بعد ۱۰٪).

با توجه به تغییرات جدید نرخ سود سپرده های بانک از اول شهریور ماه جاری،باحتمال ۹۹٪ تا اواخر شهریور ماه نیز شاهد کاهش سودهای بیمه های عمر خواهیم بود.

پس چنانچه قصد ثبت نام بیمه های عمر را دارین،پیشنهاد میکنم تا سریع تر ثیت نام آن را اقدام نمایید.

در صورت تمایل به دریافت مشاوره رایگان و ثبت نام بیمه فرزند عزیزتان با مشاوران حرفه ای،حتما تماسی با بنده داشته باشین.

ضمنا بهترین روش پرداخت حق بیمه،بصورت سالانه بوده و در صورت امکان،در کنار پرداخت حق بیمه،یک سپرده نیز داشته باشید.

اگه به جدول بالایی که خودتون گذاشتین نگاه کنین،با ۲ سود ۱۸٪ و ۲۰٪ محاسبه شده و جدول پایین فقط ارزش بازخرید بیمه نامه را دارد.

ارزش بازخرید،در اصل همان سود تضمینی است که مبنای محاسبه سود آن بر اساس ۲ سال اول۱۶٪ دو سال دوم۱۳٪ و از سال پنجم به بعد،با سود ۱۰٪ تا آخر قرارداد محاسبه شده است.

ولی در جداول پیش بینی قدیم،سود ۵سال اول۱۸٪ و تا آخر قرارداد با  حداقل ۱۵٪ محاسبه شده است.

بنابراین ملاحظه می کنین که تفاوت اندوخته های جداول،تفاوت های فاحشی با یکدیگر دارن،و آن چیزی که مسلمه پرداخت حداقل سود بر اساس ذخیره ریاضی بیمه نامه می باشد