در دیه و بیمه خودرو توسط (-1,060 امتیاز)
اگر راننده مقصر حادثه به بیمارستان خصوصی که از تعرفه بالایی برخوردارست، منتقل شود، تکلیف جبران هزینه ها چیست ؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
سلام  کلیه ی مراکز درمانی اعم از خصوصی و دولتی موظفند مصدومان حوادث رانندگی را رایگان پذیرش نمایند. در صورت عدم انجام این تکلیف مطابق قانون مجازات خودداری از کمک به مصدومان مجازات کیفری خواهند شد.

مراکز خصوصی پس از تثبیت وضعیت مصدوم می بایست مطابق آیین نامه ی اجرایی ماده ی 92 قانون برنامه ی توسعه به دانشگاه علوم پزشکی متبوع گزارش دهند تا مصدوم به بیمارستان دولتی منتقل شود.

صورتحساب هزینه های انجام شده به دانشگاه علوم پزشکی متبوع ارسال می شود. در این زمان اگر مصدوم مایل به ادامه ی معالجه در مرکز خصوصی بود مابه التفاوت بقیه ی هزینه مطابق آئین نامه ی فوق الذکر برعهده ی خودش است.