در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
نزدیک به 20 سال زیر پوشش بیمه خدمات درمانی کارمندان دولت تحت تکفل پدر بودم تا اینکه بااشتغال بکار درکارگاه 5ماه سابقه بیمه اجباری تامین اجتماعی برایم ثبت شد تا اینکه اخراج شدم و 5ماه دیگر را بصورت اختیاری 26درصد ادامه دادم و بدلیل نداشتن توایایی پرداخت حق بیمه 2سال بیمه  قطع بود و فقط دفترچه بیمه سلامت داشتم هم اکنون بیکارهستم دوباره قصد ادامه بصورت انفرادی فقط برای جمع آوری سوابق بیمه ای بیشتر دارم ارزان ترین حق بیمه ماهانه بانرخ12درصد چقدرهست؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

کمترین مبلغ پرداختی بیمه، بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد بدون حق سرانه درمان است ، که برای ماه 31 روزه، مبلغ  1153114 ریال اعلام می گردد.