در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (130 امتیاز)
با سلام

بنده دچار حادثه شکستگی ساق پا و تحت عمل جراحی و گذاشتن پلاتین درون پا شدم طبق قانون کتابچه استراحت پزشکی تامین اجتماعی پزشکان معتمد بیمه چند وقت می توانند با مرخصی استعلاجی بنده موافقت کنند

با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

براساس پرونده شما نظر می دهد . کتاب استراحت ها که جدیدا طراحی شده است مرجع کمکی است ولی نظر پزشک بر آن ارجح است دوست من . بستگی به وضعیت درمانی شما و میزان استراحت برای بهبود کامل دارد .

با تشکر