در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)

س.طبق بند ت ماده 28برنامه پنج ساله ششم توسعه .باید تمام باز نشستگان با سنوات ارفاقی تحدید محاسبه حقوق بشوند.

لذا بنده طبق ماده ده نوسازی صنایع با 25 سال پرداخت بیمه و پنج سال سنوات ارفاقی که پول بیمه آن یکجا واریز گردیده از شرکت نیشکر دعبل خزاعی اهوازی (شرکت دولتی) بازنشسته شده ام. و کلا سی سال پرداخت بیمه دارم .وشرایطم دقیقا مانند قانون فوق الذکر است که توسط تامین اجتماعی با.بخشنامه53/6 جهت اجرا ابلاغ شده. لذا تقاضا دارم بفرمایید این بخشنامه شامل هم سال من میشود. در غیر اینصورت برای گرفتن حقم به کجا باید نامه بنویسم

ممنون.

بعکن چهره افروز بازنشسته شعب شش اهواز

  • ت- دولت مکلف است سنوات ارفاقی را به‌عنوان سنوات خدمت قابل قبول تلقی و مطابق تبصره (۲) قانون بازنشستگی پیش از موعد کارکنان دولت مصوب ۵/۶/۱۳۸۶ توسط سازمان تأمین اجتماعی به برقراری مستمری بازنشستگان مشمول و براساس میانگین دو سال آخر پرداخت حق بیمه سنوات ارفاقی از تاریخ بازنشستگی آنان اقدام کند. شرکت های دولتی و موسسات و نهادهای عمومی غیردولتی موضوع تبصره (۳) قانون مذکور نیز با استفاده از منابع خود مشمول این حکم می‌باشند.تبصره- سهم صندوق‌های بازنشستگی بابت پرداخت حقوق بازنشستگی و نیز کسور بازنشستگی و یا حق بیمه سهم مستخدم و کارفرما نسبت به سنوات ارفاقی از محل اعتبارات سالانه دستگاه های اجرائی مشمول تأمین و به صندوقهای مذکور پرداخت می‌شود.
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

صحبت شما درست است و براساس قانون جدید مستمری شما باید براساس سال 29 و 30 بیمه پردازی (همان سالهای ارفاقی محاسبه مجدد گردد) . باید به سازمان تامین اجتماعی درخواست محاسبه مجدد دهید تا پس از محاسبه میزان مابه اتفاوت و پرداخت ان توسط شرکت شما (شرکت نیشکر دعبل خزایی) ، مستمری با قانون جدید به شما پرداخت گردد .

با تشکر