در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط

با سلام در صورتی که رای  قطعی هیات تشخیص به نفع کارگر باشد و کارفرما اداره دولتی باشد و در مدت 15 روز اعتراض نکرده باشد و کارگر نتواند مطالبات خود را دریافت کند و پرونده را به اجرا بگذارد .

  1.  آیا ممکن است در کارفرما در مهلت 15 روزه به جای اعتراض در اداره کار به دیوان جهت اعتراض مراجعه کند و اعتراض وارد شود.
  2.  آیا امکان اعتراض در حین اجرای احکام  رای قطعی  هیات تشخیص در دیوان توسط کارفرما دولتی وجود دارد.
  3.  آیا کارفرما دولتی میتواند به رای قطعی هیات تشخیص قبل از اینکه پرونده به اجرا رود در دیوان اعتراض کند.
1 پاسخ
توسط (2,300 امتیاز)

باسلام

دوست عزیز طبق ماده‌  ۱۵۹ – رأی هیأتهای تشخیص پس از ۱۵ روز از تاریخ ابلاغ آن لازم‌الاجرا می‌گردد و در صورتی که ظرف مدت مذکور یکی از طرفین نسبت به‌رأی مزبور اعتراض داشته باشد اعتراض خود را کتباً به هیأت حل اختلاف تقدیم می‌نماید و رأی هیأت حل اختلاف  پس از صدور قطعی و لازم‌الاجرا‌خواهد بود. نظرات اعضاء هیأت بایستی در پرونده درج شود.

وطبق ماده   ۱۶۶ – آراء قطعی صادره از طرف مراجع حل اختلاف کار، لازم‌الاجراء بوده و به وسیله اجرای احکام دادگستری به مورد اجراء گذارده خواهد‌شد. ضوابط مربوط به آن به موجب آیین‌نامه‌ای خواهد بود که به پیشنهاد وزارتین کار و امور اجتماعی و دادگستری به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

بله کارفرما می تواند با مدارک ودلایل خود به دیوان اعتراض نماید و درصورت پذیرفته شدن اعتراض وی رای به تجدید جلسه در هیات هم عرض استانی داده می شود

واعتراض به آراء قطعی هیاتهای تشخیص و حل اختلاف در دیوان باعث جلوگیری از اجرایحکم نمی شود.