در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)

سلام
پدر من در معدن حین مشغول کار دچار حادثه شده با ریزش زغال سنگ مهره ۱۲ کمر شکسته و چند دنده هم در رفته است.
امروز بعد از ۴۵ روز از حادثه از طرف شرکت بیمه تماس گرفتن و گفتن پدر شما مقصر می باشد.
چند نکته....

  1. به گفته پدرم کار در معدن باید به صورت دو نفر یا بیشتر باشد.در صورتی که ایشان را مجبور به کار به صورت انفرادی در محلی ک مربوط به حوزه ی کاریش نبوده است شده اند.
  2. مسئول ایمنی معدن در محل معدن حضور نداشته در صورتی ک ابتدا باید ایمنی تایید شود به کارگر شروع ب کار کند.
  3. فاصله دفتر ایمنی تا تونل زغال سنگ ۱۵ دقیقه پیاده روی می باشد.

از شما کارشناسان محترم تقاظا دارم به چند پرسش بنده پاسخ دهید...

  • سوال اول...
    اگر مقصر مسئول ایمنی باشد ما چگونه باید ثابت کنیم این کوتاهی مسئول ایمنی را؟
  • سوال دوم...
    چون محل کار پدر من مثلا در تونل a بود و به اجبار به تونل z برده شده برای استخراج زغال سنگ به تنهایی آیا از این اجبار می توان به عنوان شکایت استفاده کرد؟
  • سوال سوم...
    اگر ما نتوانیم ثابت کنیم ک کوتاهی و جبر در انجام کار از طرف مهندسین ایمنی و ناظر بوده است .باید چکار کنایم؟

مگر می شود فردی ۱۵۰۰ کیلومتر را هر ۱۵ رور طی کند و داخل معدن زغال سنگ شود و خود را زیر آور گذارد چه انسانیت که این کار رت در حق یک کارگر می تواند انجام دهد و مقصر اعلام کند .
چرا
با تشکر از وبسایت محترم بید برگ

ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید

2 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
نخست. مقصر شناخته شدن پدر شما ناشی از گزارش بازرس حوادث کار و یا کارشناس بیمه  است؛ بایستی مشخص شود.
دوم. بایستی به گزارش بازرس کار اعتراض و پرونده به بازرسی سه نفره ارجاع گردد.
چند نکته:
-اگر نیروی کار با تجربه باشد، درصد قصور وی در رویداد حادثه بیشتر خواهد یود.
- جابجایی نیروی کار در کارگاه بایستی به دستور کارفرما باشد.
-مسئول جلوگیری از وقوع حوادث مسئول ایمنی شرکت است.