در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
شرایط بیمه عمر و حوادث جانبازان چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
به گزارش روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، هیئت وزیران بنا به پیشنهاد بنیاد شهید و امور ایثارگران و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی و در اجرای بندهای (الف) و (ح) ماده (44) قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه – مصوب1389، مبلغ سرمایه بیمه عمر و حادثه برای هر یک از جانبازان (25%) و بالاتر را یکصد میلیون ریال، همسران شهدا را هفتاد میلیون ریال، والدین شهدا و جانبازان زیر (25%) و آزادگان فاقد درصد جانبازی و همسران جانبازان و آزادگان متوفی را پنجاه میلیون ریال تعیین کرد.

بر اساس این مصوبه، واحد مسکونی و اثاثیه منزل جانبازان، آزادگان ، همسران جانبازان و آزادگان متوفی و خانواده شاهد (والدین ، همسر و فرزندان) تحت پوشش بیمه حوادث غیرمترقبه ناشی از بلایای طبیعی از قبیل سیل، زلزله، صاعقه، طوفان و حوادث ناشی از آتش سوزی و انفجار قرار می‌گیرد.

همچنین دولت موافقت کرد اقدامات بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص سرمایه بیمه عمر افراد یاد شده در سالهای 1385 لغایت 1390 تنفیذ شود.

این مصوبه از سوی محمدرضا رحیمی؛ معاون اول رئیس جمهور برای اجرا ابلاغ شده است.

گفتنی است پیش از این فقط جانبازان و آزادگان و والدین و همسران شهدا تحت پوشش بیمه عمر و حوادث قرار می گرفتند