در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)

بنده مجرد و آقا و کارمند قراردادی ارگان دولتی هستم بیمه تامین اجتماعی و حق بیمه هر ماه از حقوقم کسر میشود و از طرفی تحت تکفل بیمه نیروهای مسلح پدرم که بازنشسته است هستم و دفترچه آن را دارم و گاهی که بیمار می شوم از آن استفاده می کنم ولی دفترچه بیمه تامین اجتماعی را دریافت نکرده ام فقط حق بیمه می پردازم که سوابق بیمه ام انجام شود.

  • اولاً آیا داشتن هر دو بیمه همزمان مشکلی برایم ایجاد نمیکند؟
  • ثانیاً برای سوابق بیمه تامین اجتماعی آیا حتما باید دفترچه آن را هم دریافت کنم؟
  • ثالثاً خواهرم هم شاغل است و مانند من تحت تکفل بیمه نیروهای مسلح پدرم  است دفترچه بیمه تامین خود را که دریافت کرد بیمه نیروی مسلح او را خود بیمه گذار نیروی مسلح باطل کرد و گفتند شما دفترچه بیمه تامین اجتماعی دارید و خلاصه من به همین دلیل دفترچه بیمه تامین اجتماعیم را نگرفتم که دفترچه نیروی مسلح تحت تکفل پدرم باطل نشود اگر اطلاعاتی در این خصوص دارید که ساز و کار این سیستم چطور بوده که بیمه خواهرم را باطل کردن ممنون میشم.

با تشکر فراوان

2 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام با نوجه به اینکه خود شما درجایی مشغول میباشید وسابقه برای شما لحاظ میشود ودفترچه پدر فقط از جنبه درمان برای شما صادر شد گهیچگونه سابقه لحاظ نمیشود لذا شما میتوانید نسبت به دفنرچه جداگانه اقدام نمایید وهیچگونه مشکلی ایجاد نمیشود...ایمانی