در دیوان عدالت اداری توسط (110 امتیاز)
سلام عرض از مزاحمت میخواهم بدانم من که در شهرستان اقامت دارم آیا برای انجام کارهای مربوط به شکایت ازبیمه تامین اجتماعی به دیوان عدالت اداری می توانم وکالت کارهایم را به وکیلی از تهران واگذارکنم یا فقط باید به وکلاء شهرستان خود مراجعه نمایم .

باتشکر از شما در صورت پاسخگوئی
2 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام باتوجه به نوع اعلام شکایت که مشخص نکردید بابت چه چیزی شکایت دارید که میخواهید به دیوان عدالت دادخواست ارسال نمایید اول نوع شکایت مشخص بعد میتوان جواب قانع کننده بدهم فقط خواستم عرض کنم درباب دیوان عدالت اداری یا خودشخص شکایت تنظیم وتحویل داده میشود ویا اینکه فقط از طریق وکیل رسمی دادگستری فرقی ندارد چه در شهرستان وچه تهران باید شکایت تنطیم وتحویل گردد...ایمانی