در پرداخت حق بیمه توسط (160 امتیاز)
باسلام.بنده درسال93خدمت سربازی ام روانجام دادم.درسال95درخواست انتقال سوابق ازنیروهای مسلح به تامین اجتماعی روکردم که نامه نیزازطرف تامین اجتماعی ارسال شده منتها سوابق پرداخت حق بیمه مشاغل ازادبنده هنوز2سال نشده ودرتاریخ فروردین97تازه به 2سال خواهدرسیدبااین وضعیت جهت پرداخت7درصدمابه التفاوت حق بیمه طبق حقوق قانون کارچه سالی برای من محاسبه خواهدشد؟(یعنی سال 93 خدمت کردم وسال95 درخواست انتقال سوابق کردم ودرفروردین سال97دوسال سابقه حق بیمه ام تکمیل خواهدشد)لطفاسال موردنظرروحتمابنویسید؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

دستمزد ملاک محاسبه جهت خرید سوابق ایام خدمت نظام وظیفه: عبارت است از: میانگین آخرین دستمزد 24 ماه آخر قبل از تقاضا. به شرطی که میانگین به دست آمده از حداقل دستمزد زمان تقاضا کمتر نباشد. به این ترتیب و با توجه به نوع بیمه شما، حداقل دستمزد سال 1397 ملاک محاسبه خواهد بود.