در بازنشستگی و مستمری توسط (640 امتیاز)

سلام

من صفحه مبلغ بیمه تامین اجتماعی در سال 96 چقدر است ؟ را خواندم و ویژگیهای "بیمه اختیاری" (26% حق بیمه) و "بیمه حرف و مشاغل با 18% درصد رو مقایسه کردم. بیمه اختیاری تنها دو گزینه 1- نداشتن فرانشیز در دفترچه بیماری درمانی و 2-پشتیبانی از سرویسهای اروتز و پروتز را نسبت به بیمه حرف و مشاغل دارد. اما سوال من درباره این دو برتری بیمه اختیاری نیست.

سوال من این است که در پایان بازنشستگی کسی که بیمه اختیاری با حق بیمه 26% در ماه داشته بیشتر از کسی که بیمه حرف و مشاغل آزاد با نرخ 18% حق بیمه پرداخت کرده حقوق دریافت خواهد کرد؟ یا این 8% بیشتر که در بیمه اختیاری پرداخت می شود مربوط به همان نداشتن فرانشیز بر روی دفترچه درمانی و اروتز و پروتز است؟

اگر معیار محاسبه حقوق 2 سال آخر است پس فرقی بین پرداخت با 26% و 18% نیست و حقوق مستمری در پایان بازنشستگی یکسان و برابر خواهد بود (فرض بر اینکه در 2 سال آخر حق پرداخت حق بیمه هر دو یک مبلغ یکسان باشد) ؟

ممنون

1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

نه در مستمری بازنشستگی تفاوتی نخواهند داشت . این تفاوت مبلغ عمدتا مرتبط با مزایای درمانی است .

با تشکر