در بازنشستگی و مستمری توسط (160 امتیاز)
سلام.اگرشخصی به مدت30سال باحداقل حقوق بیمه اختیاری یامشاغل ازاد12یا14یا18درصدویابیمه اجباری داشته باشدبعدبازنشستگی ایابه صورت یکسان مبلغ حقوق بازنشستگی دریافت خواهد کردیاخیر؟(راهنمایی دقیق ومفیدبدید)
1 پاسخ
توسط (3,100 امتیاز)

باسلام،چنانچه نوع بیمه شما اختیاری یا مشاغل ازاد و یابیمه اجباری  باشید و دستمزد شما حداقل باشد نوع بیمه تفاوتی نداشته و شما با دستمزدحداقل بازنشسته می شوید،فقط بازنشستگی بواسطه بیمه مشاغل ازاد دارای کسر سرانه درمان است