در بازنشستگی و مستمری توسط (-1,060 امتیاز)
در صورتی که بازنشستگان مستمری بگیر مشمول قانون تامین اجتماعی و یا از کارافتادگی کلی مستمری بگیر و نیز بیمه شدگان اجباری یا اختیاری و بیمه شدگان صاحبان حرف و مشاغل آزاد فوت نمایند قانونا چه کسانی می توانند از مستمری فوت بیمه شده متوفی استفاده نمایند؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)

سلام بافوت مستمری بگیران قانون تامین اجتماعی اعم از بازنشسته یا از کارافتاده کلی و همچنین بیمه شدگانی که به دلیل ابتلا به بیماری و یا حوادث ناشی از کار و غیرناشی از کار فوت می نمایند ،بازماندگان واجد شرایط متوفی که استحقاق دریافت مستمری را خواهند داشت به این ترتیب خواهد بود

  1. عیال دایم بیمه شده متوفی مادام که ازدواج نکرده است
  2. فرزندان متوفی در صورتی که سن آنان کمتر از 18سال تمام باشد و یا منحصرا به تحصیل اشتغال داشته باشند یا به علت بیماری یا نقص عضو طبق گواهی کمیسون پزشکی سازمان تامین اجتماعی قادر بکار نباشند
  3. پدر و مادر متوفی در صورتی که اولا تحت تکفل او بوده و ثانیا سن پدر از شصت سال و سن مادر از 55 سال تجاوز کرده باشد و یا آنکه به تشخیص کمیسیون پزشکی سازمان تامین اجتماعی از کار افتاده باشند و در هرحال مستمری از سازمان دریافت ندارند.