در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (-1,060 امتیاز)
آیا کارگران شاغل در کارهای ساختمانی مربوط به دستگاه ها و موسسات دولتی نیز شمول قانون بیمه های اجتماعی کارگران ساختمانی نیز قرار می گیرند؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام تبصره 2ماده یک قانون بیمه های اجتماعی کارگران ساختمانی ،کارگران شاغل در کارهای ساختمانی در موارد زیر از شمول این قانون خارج و کماکان تابع قانون تامین اجتماعی مصوب 1354 و اصلاحات بعدی آن هستند.
1-وزارتخانه ها موسسات و شرکت های دولتی و وابسته به دولت ،موسسات عمومی غیر دولتی ،شهرداریها ،بانک ها و موسسات عام المنفعه و نیز کارخانجات دارای پروانه بهره برداری اعم از اینکه انجام کاررا به پیمانکار واگذار نمایند یا راسا انجام دهند.
2-در مورد آن دسته از کارهای ساختمانی مشمول این قانون که انجام آنها از طریق انعقاد پیمان به پیمانکار واگذار می شود حق بیمه کارگران پیمانکاربر اساس ماده 38قانون تامین اجتماعی وصول خواهد شد.