در بازنشستگی و مستمری توسط (160 امتیاز)
علیرغم تصویب و ابلاغ برنامه ششم، سازمان کماکان محاسبه مستمری بازنشستگی را بر اساس سنوات قبل و قانون برنامه پنجم انجام می دهد .

ایا در صورت طرح دعوی در دیوان عدالت اداری ، سازمان ملزم به محاسبه مستمری براساس ماده 82  قانون برنامه ششم خواهد شد؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام باتوجه به برنامه ششم توسعه هنوز  این برنامه به شعبه ها ابلاغ نشده است وچنانچه مستمری شما قبلا محاسبه وپرداخت شده است ودر حال حاضر شکایت در دیوان عدالت اداری نموده اید چنانچه رای به نفع شما صادر شود سازمان تامین اجتماعی مکلف به اجرای آن میباشد