در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
سلام من 53 سال سن و 29 سال تمام سابقه دارم و با توجه یه مشکل خاص خانوادگی که بتبع ان دچار مشکل روانی و توان کار ازم سلب شده، این 1 سال باقیمانده برام برابر با همان 29سال است الان هم حتی پول برای خریدن نان ندارم چه رسد به ماهی 400 تومن حق بیمه

سوالم اینه که آیا ماده واحده ای تبصره ای برای اینجور موارد هست که بشه حق بیمه این 1 سال  را خود سازمان پرداخت و یا بحساب بدهکاری بیمه شده منظور و بعد از برقراری حقوق بازنشستگی طلب خود را برداشت نماید؟

که فکر نمیکنم حتی احتیاج به ضمانت باز پرداخت هم باشد و اگر هم این قانون وجود ندارد بغیر از مشاوره با چه کسی میتونم مشکلمو مطرح کنم که حق تصمیم گیری هم داشته باشه ؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

اگر وضعیت تان حاد است از استراحت پزشکی استفاده کنید . چنین چیزی وجود ندارد . در صورت استفاده از مبالغ بیمه پردازی کمتر مثلا حرف و مشاغل آزاد با نرخ 12 درصد حقوق تان خیلی کم می شود . بهتر است از جایی برایتان بیمه اجباری رد شود به هر صورت ممکن .

با تشکر