در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
قبلا زنانی که متارکه کرده و حضانت فرزندان را به عهده داشتند متلکف شناخته میشدند و از مزایای بیمه بیکاری نتکلفین استفاده میکردند اما به تازگی متکلف بودنشان منوط به ارائه نامه از قاضی جهت صرف نظر از دریافت نفقه فرزندان است.

 آیا زنان متاهل خرج فرزندان رو از پدرشان ساقط میکنند و بعد متاهل شناخته میشن و میتونن از مزایای بیمه بیکاری افراد متاهل استفاده کنن؟؟؟؟

 آیا با گذاشتن این شرط برای زنان سرپرست خانوار که به تنهایی مخارج سنگین زندگی را تحمل میکنند و بعضا نفقه ای نمیگیرند و باید طلب خودشون رو به شخص دیگری ببخشند تا تامین اجتماعی آنها رو متکلف بدونه بی انصافی در حق اون ها نیست؟؟؟؟

لطفا بفرمایید زنانی که سالها فرزندانشون رو تحت حضانت خودشون دارند و بیمه شده خودشون هستند و دارند خرج یک خانواده رو میدن رواست که مجرد به حساب بیایند؟؟؟؟ عدالت اینه؟؟؟؟ لطفا جوابگو باشید و رسیدگی مسئولان را بخواهید ازین دست افراد کم نیستند که قبلا از بیمه بیکاری استفاده کردن و الان چون مجرد به حساب میایند دیگر بهشون تعلق نمیگیره اون ها حق بیمه دادن و گذران زندگی خودشون و فرندانشون چی میشه؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

ظاهرا و متاسفانه چنین چیزی جدیدا ابلاغ شده است .

با تشکر