در بیمه درمان تکمیلی توسط (77,080 امتیاز)
با سلام و عرض خدا قوت به همه کارشناسان محترم سایت پربار بیدبرگ.

از حضور کارشناسان محترم سوالی دارم و آن این است که آیا در حال حاضر بیمه درمان تکمیلی انفرادی ای وجود داره که فورا و پس از ثبت نام بشه از پوشش های آن استفاده کرد؟

خصوصا زایمان و جراحی.

با سپاس از پاسخ های خوب تان.
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

عزیزان و دوستانی که هر روزه و بدنبال بیمار شدن و یا باردار شدن همسران شان بدنبال بیمه تکمیلی هستند:

توجه تان را به این نکته جلب می نمایم که فرآیند ثبت نام بیمه تکمیلی مربوط به قبل از بیماری و یا بارداری میباشد،زیرا شرکت بیمه بنگاه خیریه نیست که بخواهید با پرداخت حق بیمه حتی یک سال و بطور کامل،بفرض ۲میلیون تومان پرداخته و پس از آن ۱۰-۲۰ میلیون خسارت دریافت کنین.

ضمنا بیمه های تکمیلی در بخش زایمان(در بیمه های درمان گروهی بین ۹-۶ ماه) و در بیمه های انفرادی حداقل یک سال دوره انتظار خواهند داشت.

شرکت بیمه هم باید از این قرارداد منتفع شده و سود ببرد تا هزینه های خودش را جبران کند.

در حال حاض و چند ماهی است که عده ای سودجو و با سواستفاده از نیاز مردم اقدام به تماس با افراد گرفته و تحت عنوان بیمه تکمیلی سلامت و یا تامین اجتماعی،اقدام به کلاهبرداری از افراد می نمایند.

به اطلاع کلیه هموطنان عزیزم در جای جای ایران زمین می رسانم که نه بیمه تامین اجتماعی و نه بیمه سلامت،هیچیک و تحت هیچ عنوانی بیمه تکمیلی درمان نداشته و ندارند و فقط بازنشستگان گرامی این دو سازمان،از طریق قرارذداد منعقده با شرکت آتیه سازان حافظ اقدام به برقراری پوشش بیمه تکمیلی نموده است.

و اگر قرار باشد که پوششی به بیمه شدگان خود ارایه نمایند از طریق شرکت های بیمه(خصوصا شرکت آتیه سازان حافظ) و با انعقاد قرارداد و کسر حق بیمه از بیمه،فقط از بازنشستگان خود اقدام به برقراری پوشش بیمه تکمیلی می نمایند.

در این خصوص،هیچ شرکت و موسسه ای مجاز به ثبت نام و تبلیغ در این خصوص نبوده و نمی باشد و اگر درباره بیمه تکمیلی تماس تلفنی گرفتند،فورا از طریق شکایت از این افراد پیگیر این کلاهبرداری ها که متاسفانه خیلی هم زیاد شده باشند باشید.