در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
سلام اینجانب در اسفند 95 تصادف کردم و پای چپم شکست و امبولانس من را به بیمارستان دولتی برد و من رضایت دادم و به بیمارستان خصوصی رفتم اما بیمارستان به دلیل اینکه تصادفی هستم من را قبول نمیکرد و میگفت اگر تصادفی باشی تمام هزینه ها ازاد حساب میشه و من مجبور شدن بگم که تصادف نکردم و خودم از پله افتادم تا هزینه ام را بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی بدهند که اینجور هم شد و من عمل شدم و هزینه ای ندادم و کل هزینه من را بیمه پایه و تکمیلی (بیمه البرز) دادند و حالا بعد از یک ماه به بیمارستان مراجعه کردم برای گرفتن جواب نامه ای که پزشکی قانونی داده برای دیه اما بیمارستان جواب نامه را نمیدهد و میگوید شما اعلام کردید تصادفی نیستید و ما جواب نامه را نمیدهیم و اگر جواب نامه را میخواهید باید هزینه بیمارستان را ازاد پرداخت کنید تا ما جواب بدهیم

  میخواستم بدونم مگر بیمه تکمیلی نباید هزینه من را بدهد مگر وظیفه بیمارستان قبول کردن من به عنوان تصادفی غیر قانونی است حال من با این مشکل چه باید بکنم
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
بیمارستان در هر صورت باید جوابگوی نامه مراجع قضایی باشد. اگر این کار را نکند موجب تخلف و سرپیچی از دستور مقامات قضایی است.

ولی اینکه شما حق استفاده از بیمه تکمیلی و تامین اجتماعی را برای درمان شکستگی پا داشته اید یا نه ، ارتباطی با پاسخ ندادن به پزشکی قانونی نمی باشد.