در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
اختلافی است مابین کارقرما و پیمانکار که آیا نام کارگاه که پرسنل پیمانکار در آن مشغول گردیده اند با تعویض پیمانکار تغییر میکند یا خیر .

کارفرما اظهار میکند نام کارگاه پرسنل نیز بنام کارفرمای اصلی (دولتی ) است و در طول سالیان و با تغییر پیمانکاران ثابت میماند و تمامی حقوق اعم از سنوات ، مزد ثابت ، گروه شغلی، طرح طبقه بندی شغلی  و ... باید بر اساس ثابت بودن نام کارگاه محاسبه گردد .

ولی پیمانکار بدلیل تعویض نام کارگاه در لیست بیمه و پرداخت بیمه پرسنل بنام شرکت ، کارگاه مندرج در قرارداد کار پرسنل خود را بنام کارگاه شرکت تلقی میکند و فقط کارگاه قرارداد خود با کارفرما را مطابق با شرایط عمومی پیمان متعلق به کارفرما میداند که این باعث اختلاف در تفسیر قانون کار گردیده است .
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
باسلام در هر سالی که پیمانکار تغییر کند در لیست بیمه هم تغییر میکند اگر شما در سال 95با پیمانکاری که نام شرکت او سهند باشد در لیست بیمه هم به همان نام ثبت میشود و در سال دیگر در96شرکت دیگری موفق به برنده شدن مناقصه بشود ونام شرکت او عدالت باشدلیستهای واریزی شما به نام عدالت در سیستم ثبت میشود