در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
باسلام وقت بخیر
بنده میخواهم بیمه عمر و سرمایه گذاری رو داشته باشم طوریکه بعد از پایان دوره بازنشستگی این بیمه حقوقی معادل حقوق بازنشتگان دولتی رو داشته باشم برای این کار در بیمه ایران چقدر باید سپرده اولیه گذاشت و اقساط ماهیانه چقدر باید باشه
با تشکر
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز تبریک بابت آینده نگری شما

در تمامی شرکت های بیمه ای بعد از اتمام قرارداد با توجه به میزان اندوخته ی شما مستمری به شما پرداخت خواهد شد به صورت معمول این حقوق به میزان 1.5 تا 2 درصد از کل مبلغ اندوخته می باشد.

در ابتدا باید پرسید چه میزان حقوق مد نظر شماست؟ چرا که در حال حاضر نیز بازنسشتگان دولتی مبلغی بین 800 هزار تومان تا 8 میلیون تومان ( حتی در برخی موارد بیشتر و یا کمتر) دریافت می نمایند اما به صورت معمول بیمه گذاران در شرایط عادی مبلغ پرداختی سالیانه بین 1 تا 2 میلیون تومان (ماهیانه بین 100 تا 200 هزار تومان) را انتخاب می نمایند.این مبلغ از پرداخت دارای پوشش های بیمه ای مناسب و معمول و مستمری متعادلی است.

توجه نمایید در این نوع رشته بیمه ای پرداخت های سالیانه با سود بیشتر و بهتری مواجه هستند.

در صورت مشاوره  بیشتر به صورت رایگان می توانید از لینک های زیر استفاده نمایید.