در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (329,890 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط

در صورتی که متقاضی خواهان دریافت سپرده اولیه به همراه سود اش باشد، تمام شرکت های بیمه گر، خواهان حضور سپرده گذار در شعبه میباشند ؟ امکان در خواست اینترنتی و واریز اینترنتی بدون حضور و کاغذ فراهم نیست ؟

مربوط به این سوال : سودی که به سپرده اولیه بیمه عمر تعلق میگیرد سود مشارکت سالانه است یا سود قطعی

2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و احترام

جهت اطلاع از پاسخ خود لطفا به سوال زیر مراجعه نمایید:

سودی که به سپرده اولیه بیمه عمر تعلق میگیرد سود مشارکت سالانه است یا سود قطعی