در دیه و بیمه خودرو توسط (1,110 امتیاز)
قیمت جدید بیمه شخص ثالث خودرو سال 96 چقدر هست
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام بر اساس اعلام بیمه مرکزی هزینه بیمه شخص ثالث با تعهد 7 میلیون تومان برای خسارت مالی و 210 میلیون برای راننده و 280 میلیون خسارت بدنی (دیه) مطابق جدول ذیل می باشد :

* در ضمن از مبالغ زیر شرکت های بیمه می توانند تنها 2.5 درصد تخفیف ارایه دهند و تنها در صورت اخذ مجوز های لازم از بیمه مرکزی می توانند نخفیف بیشتری ارایه نمایند.

* بر اساس مصوبه هیات وزیران نرخ بیمه شخص ثالث به جدول زیر می باشد

نرخ جدید بیمه شخص ثالث

برای درخواست خرید بیمه شخص ثالث می توانید بر روی لینک زیر کلیک نمایید:

https://goo.gl/tPlxPO

اطلاعات تکمیلی در ضمینه قانون بیمه شخص ثالث در :

همه چیز در مورد قانون بیمه شخص ثالث