در بیمه روستایی و عشایر توسط (110 امتیاز)
با سلام،اینجانب 5.5 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم و9سال هم سابقه بیمه روستایی،وسنم 71 سال میباشد،آیا بازنشستگی شامل حال اینجانب میشود ،لطفا راهنمایی بفرمایید.
1 پاسخ
توسط (5,680 امتیاز)
با سلام.بله شما با 15 سال سابقه شامل بازنشستگی میشوید.البته باید سابقه تامین اجتماعی رو به صندوق بیمه روستاییان و عشایر منتقل کنید و 6ماهه دیگه اقدام نمایید که جمع سوابق شما به 15 سال برسد.