در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (120 امتیاز)
سلام من قبلا بيمه تأمين اجتماعي تبعي پدر داشتم الان براي صدور دفترچه إز بيمه كارفرما بايد آزمايش بدم؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام بله چونکه اون موقع بیمه شده اصلی پدر بوده وآزمایشاتی که برای نفر اصلی انجام میگیرد با آزمایشات افراد تبعی فرق میکند حالا چونکه خودت بیمه شده اصلی محسوب میشویدباید از لحاظ جسمی کاملا بررسی شوید