در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (3,660 امتیاز)
چه شرکت ها و صنایعی مشمول ماده 40 قانون رفع موانع تولید و استفاده از مزایای بخشنامه 9/14 درآمد  هستند؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

 تمامی شرکت های تولیدی، فنی و صنعتی و مهندسی ثابت (یعنی کارگاه ثابت دارند) مشمول این قانون هستند.

برای شرکت های دانش بنیان نیز ابلاغیه ای جداگانه از سوی سازمان تأمین اجتماعی مبنی بر مشمول بودن ایشان صادر شده است.

حمایت‌ها و تسهیلات تامین اجتماعی برای شرکت‌های دانش‌بنیان در زمینه مفاصا حساب

همه چیز در مورد معافیت‌ بیمه