در بیمه نیروهای مسلح توسط
آدرس دفاتر ساتا یا دفاتر خدمات الکترنیکی بیمه نیرو های مسلح در تهران رو میخواستم
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

لیست آدرس و تلفن دفاتر ساتا در تهران به شرح زیر می باشد:

  • دفتر ساتا اسلامشهر، سر نوری، مجتمع بازار بزرگ اسلامشهر، طبقه چهارم، واحد 35      2156344508
  • دفتر ساتا فلکه دوم صادقیه، بلوار اشرفی اصفهانی، پایین تر از مرزداران، جنب درمانگاه بهزاد، پلاک 48، ساختمان شماره 15، واحد یک                2144047769
  • دفتر ساتا بزرگراه شهید بابایی، شهرک شهید بهشتی، سروستان دوم، مسجد جامع پیامبر اعظم(ص          2177100646
  • دفتر ساتا سه راه افسریه، ابتدای آزادگان، شهرک شهید بروجردی، بلوک 43، جنب نانوایی     2133600188
  • دفتر ساتا خیابان ملاصدرا، جنب خیابان شیخ بهایی    2181264344
  • دفتر ساتا خیابان شریعتی، روبروی خیابان بهار شیراز، جنب سینما مولن روژ، خیابان کاج      2177603076
  • دفتر ساتا تهرانسر، بلوار گلها، نبش خیابان سوم، پلاک 356     2144511554
  • دفتر ساتا تهرانپارس،  بزرگراه سلیمانی شرق (رسالت شرق)، بعداز استادحسن بنا، خیابان احمدی، پلاک28  - 22525031
  • دفتر ساتا حکیمیه، کوی دانشگاه امام حسین(ع)، مسجد صاحب الزمان(عج)، روبروی مقبره الشهداء        2177316808
  • دفتر ساتا خیابان آزادی، نرسیده به میدان آزادی، جنب ایران فیلم، خیابان شهیدمیرقاسمی، پلاک 40         2166059045
  • دفتر ساتا دماوند، گیلاوند، بلوار آیت ا... خامنه ای، بعد از پمپ بنزین، طبقه فوقانی بانک ملی شعبه گیلاوند       2176314762
  • دفتر ساتا سعادت آباد - بلوار دریا(حدفاصل پاک نژاد و مطهری)-جنب داروخانه پارسین-پلاک166-طبقه همکف               2188369188
  • دفتر ساتا سهروردی شمالی، پایین تر از شهید بهشتی، پلاک 455، برج اداری زیبا، طبقه دوم غربی       2188475585
  • دفتر ساتا خیابان 20 متری شمشیری - مهرآباد :  مهرآباد ۲۰ متری شمشیری پ 123 ساختمان ماهان واحد 1
  • دفتر ساتا خیابان پیروزی، نبش خیابان پرواز (خ. شهید حیدرعلی باقری)، کوچه حمام فیروزه، پلاک 3   2133318035
  • دفتر ساتا شهرری، شهرری میدان شهدای شاملو ( میدان فرمانداری ) فروشگاه فرهنگیان پ ۷ ، ساتای شهرری ۰۲۱۵۵۹۱۴۵۰۸
  • دفتر ساتا میدان آزادی، تهران، میدان آزادی، درب جنوبي شهرک شهید فکوری، پایین ساختمان مدیریت واحد 17
  • دفتر ساتا شهریار، شهریار، شهرک اداری
  • دفتر ساتا خیابان دکتر فاطمی غربی، تهران، خيابان دكتر فاطمی غربی، خیابان اعتمادزاده، جنب بیمارستان امام رضا (501 ارتش) ساختمان مروارید طبقه دوم    66583007
  • دفتر ساتا اقدسیه، بزرگراه ارتش، بلوار قائم، (بالاتر از کلانتری)، میدان قائم، مجتمع ابریشم، طبقه همکف، واحد یک            2122467339
  • دفتر ساتا بزرگراه بسیج، انتهای 20 متری افسریه، شهرک قصر فیروزه 2، روبروی فروشگاه اتکا        2133648350
  • دفتر ساتا میدان حر، آدرس این دفتر تغییر پیدا کرده و آدرس جدید بزودی اعلام می شود.
  • دفتر ساتا میدان نوبنیاد، بزرگراه شهید بابایی، شهرک شهید رجایی، فروشگاه اتکا    2122933615
  • دفتر ساتا بزرگراه همت غرب، شهرک گلستان، بلوار هاشم زاده، خیابان 18 متری قائم، خیابان قائم 7، پلاک 43، واحد همکف             2144764552
  • دفتر ساتا ورامین، خیابان شهید باهنر، بین پل کارخانه قند و میدان راه آهن، جنب درمانگاه مرکزی، روبروی سیلو، طبقه همکف      2136281584
  • دفتر ساتا خیابان انقلاب، (آدرس این دفتر تغییر پیدا کرده است، آدرس جدید به زودی اطلاع داده می شود)
  • دفتر ساتا پاکدشت، بلوار امام رضا(ع)، روبروی دانشگاه ابوریحان، مجتمع پارسیان، طبقه اول، پلاک 14          2136016404
  • دفتر ساتا بلوار گلبرگ بزرگراه سلیمانی ( اتوبان رسالت)، بعد از تقاطع صیاد شیرازی به سمت شرق، خیابان احمدی، پلاک 12

برای اطلاعات بیشتر بر روی لینک زیر کلیک نمایید:
https://www.esata.ir/web/sata/branch

 در صورتی که هر یک از آدرس های فوق تغییر کرده بود لطفا از طریق لینک زیر اعلام فرمایید تا آدرس بروز جایگزین شود.

اعلام تغییر آدرس دفاتر ساتا

در صورتی که در زمینه بیمه نیروهای مسلح و ساتا نیاز به مشاوره تخصصی دارید می توانید از طریق لینک زیر درخواست خود را ثبت نمایید:

دریافت مشاوره تخصصی بیمه نیروهای مسلح