در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (150 امتیاز)
باسلام:

باتوجه به اینکه اینجانب بیمه شده اصلی بیمه تامین اجتماعی هستم، آیامیتوانم ازطریق سامانه تامین اجتماعی شرح ولیست افرادتحت تکفل خودم رامشاهده نمایم .
باتشکر:عباس دل آرامی
1 پاسخ
قبل توسط (74,610 امتیاز)

بهترین پاسخ

ابتدا به سایت سوابق بیمه به آدرس https://account.tamin.ir/auth/login مراجعه نمایید.

سپس، از زبانه بیمه شدگان، خدمات نامنویسی را انتخاب کنید. سپس گزینه، مشاهده و ثبت افراد توسط بیمه شده اصلی را انتخاب کنید.

در صفحه جدید لیست افراد تحت تکفل تامین اجتماعی نمایش داده می شود.