در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
سلام من نماینده فروش بیمه عمر وتامین آتیه آیین نامه54 هستم.

آیا درآمد من حلاله؟با توجه به اینکه بیمه گر مبلغی سود را برای مشتری تضمین میکند.

مراجع میگن نباید سود قطعی و تضمین شده باشه،درغیر اینصورت حرامه.

لطفا سریعترپاسخ دهید. دستم دیگه بکار نمیره.سپاسگزارم
3 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

طبق تعاريف اسلام عقد قراردادي كه صرفا جهت اخذ سود معيني باشد حرام است مگر به شرط انكه يا در سود و زيان شريك باشند

يا قيمتي از سود تضمين شده باشد.

با توجه به تحقيقات من و ايتعلام از مراجع بيمه هاي عمر عقود حلال هستند كه علاوه بر ارائه خدمت سود نسبي اضميني هم ميدهد.

نماينده هم به ازاي عملكرد درامد دارد و درامد او هم حلال است.