در شرکت بیمه توسط
آیا شرکت بیمه تجارت نو ورشکست شده است
2 پاسخ
توسط (160 امتیاز)
دوستان گرامی شرکت بیمه تجارت نو با سرمایه ثبتی اولیه 2500 میلیارد ریالی دارای یکی از بیشترین سرمایه های ثبتی اولیه در صنعت بیمه کشور را میباشد و در حال حاضر با کسب سطح توانگری مالی یک ( بنا به اعلام بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ) و بکار گیری نخبگان مدیریت بیمه ،جایگاه و آینده بسیار درخشانی را پیش رو دارد .

و با گسترش شبکه فروش خود در سال اخیر موفق به جلب بیمه گذاران بزرگی در سطح کشور شده است و با تمام توان در حال خدمت دهی به آنها می باشد .
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

شرکت بیمه تجارت نو به تازگی و بر اساس مشتریان بی شمار و فراوان بانک تجارت راه اندازی شده.

هنوز راه نیفتاده،کی به این شایعات دامن میزنه و برای چی؟

این سوالات بنظر من هیچگونه اطلاعات مفیدی در اختیار افراد قرار نمیده و فقط جنبه منفی و تخریب گر داره.

با کمال خوشوقتی پاسخ سوال تون منفیه دوست من.