در بیمه درمان تکمیلی توسط (160 امتیاز)
باسلام.ببخشید هزینه زایمان طبیعی در بیمارستان بیستون خصوصی  کرمانشاه با دفترچه تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی تعاون چقدر میشه
ممنون میشم.
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

برای اینکه سریع تر و راحت تر به جواب خود برسین خواهش میکنم به این نکات توجه فرمایید.

ابتدا به بیمارستان مربوطه مراجعه نموده و از هزینه زایمان را سوال فرمایید،سپس بپرسید که با بیمه تعاون(در روز زایمان) قرارداد خواهد داشت؟

همچنین فرانشیز زایمان را در آن بیمارستان جویا شوید( منظور از فرانشیز ،میزان هزینه نقدی ای هست که شما یجباید از جیب خودتان بپردازید).

سوم از این با مراجعه به بخش رفاه،مالی،و یا اداری سازمان/شرکت خود مراجعه و میزان سقف زایمان خود را جویا شوید.

پس از بررسی و دریافتن جواب سوالات زیر،میتوانید به راحتی،پاسخ پرسش خود را بیابید.

در صورتیکه پس از  دریافت پاسخ خود،همه مواردی که بنده ذکر نمودم صحیح بود،حتما به جواب بنده امتاز داده،و نثار روح درگذشتگان خود و بنده،فاتحه ای قرایت بفرمایید.

ایام بکام.