در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
خواستم بدونم اگر وام گرفته شود و اقساط ان پرداخت نشود ايا درصدى بابت ديرکرد از روى پول سرمايه گزارى کسر خواهدشد؟
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

سود بیمه های زندگی ناشی از واریز حق بیمه و اقساط وام شماست.

اگر اقساط وام خود را واریز ننمایید،مسلما از سودی که به شما تعلق خواهد گرفت،کسر خواهد شد.

شرکت بیمه به حق بیمه شما سود خواهد داد.

بنابراین اگر حق بیمه و یا مبلغ اقساط وام شما به موقع واریز نگردد،مسلما شرکت بیمه هم به اندازه مبالغ واریزی تان سود به شما خواهد داد.