در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

جدول بیمه عمر را نمی فهمم. میشه این عکس که مربوط به بیمه عمر مان شرکت بیمه ایران هست را توضیح بدهید. اون اعداد که کنار 0.8 زده چی هستن ؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عریزم سلام،وقت بخیر.

پرداختی حق بیمه سالانه شما از ۸۰۰ هزار تومان شروع شده و تا سالانه ۸ میلیون تومان می توانید انتخاب نمایید.

مدت بیمه نامه از ۱۲ سال تا ۲۵ سال را میتوانید انتخاب نمایید.

پرداخت حق بیمه شما فقط بصورت سالانه می باشد.

پرداخت حقوقی که به شما تعلق میگیرد،با اعداد بزرگ و با رنگ های آبی و قرمز بیان شده است( بر اساس میزان اندوخته بیمه نامه شما).

ضمنا افزایش سالانه حق بیمه شما در هر سال معادل با ۲۰٪ می باشد.

در بیمه پاسارگاد نیز،مشابه این طرح با شرایط مناسب تری وجود دارد.

در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر میتوانید با بنده تماسی داشته باشید.

اگر سوال دیگری داشتید،من در خدمت شما هستم.