در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
در تصادفات ثالث مالي و بدون كروكي آيا نياز است زيان‌ديده داراي بيمه‌نامه و گواهينامه معتبر باشد؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
(ماده 19 قانون اصلاح قانون بیمه اجباری مسؤولیت مدنی دارندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی در مقابل اشخاص ثالث مصوب 16/04/1387 و ماده 42 قانون بيمه اجباري خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشي از وسايل نقليه مصوب 20/02/1395)

استناد قانون بيمه اجباري خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشي از وسايل نقليه مصوب 20/02/1395 حركت وسايل نقليه موتوري زميني بدون داشتن بيمه‌نامه شخص ثالث ممنوع است.

كليه دارندگان وسايل نقليه زميني موظف به اخذ بيمه‌نامه شخص ثالث مي‌باشند و از آنجائی که در ماده 40 قانون بیمه اجباری شخص ثالث مصوب 20/02/1395صراحتاً مواردی که طرفین می‌توانند از مزایای خسارت بدون کروکی استفاده نمایند ذکر نموده و یکی از این شروط داشتن بیمه‌نامه معتبر از سوی طرفین می‌باشد، کارشناسان محترم شرکت بیمه در هنگام تشکیل پرونده از پذیرش خسارت‌های که زیان دیده فاقد بیمه‌نامه معتبر می‌باشد خودداری نمایند و طرفین را جهت تنظیم کروکی یا گزارش مقامات انتظامی با ارسال نامه مکتوب به مرکز پلیس راهنمائی و رانندگی هدایت نمایند.