در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (6,510 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
معافیت ازکارافتادگی شامل چه نوع ازکارفتادگی خواهد شد؟ جزیی و دایم یا کامل و دایم؟ مثلا  به فردی با از دست دادن یک کلیه، 30% سرمایه ازکارافتادگی تعلق میگیرد آیا معافیت ازکارافتادگی هم به جریان می افتد؟
2 پاسخ
توسط (5,240 امتیاز)
سلام

ازکارافتادگی کلی و دائمی عبارت است از ناتوانی کامل بیمه شده در انجام هرگونه شغل یا فعالیت در اثر بیماری و یا حادثه ازقبیل فقدان دید از دوچشم ، قطع یا ازکارافتادگی کامل و دائمی دو بازو ، دودست ، دوساق ، فقدان یک بازو و یک دست و یا یک ساق پا و یا امراض دماغی غیر قابل علاج که باعث اختلال کلی مشاعر شوند ، سرمایه و معافیت از پرداخت حق بیمه شامل از کار افتادگی هایی

میگردد . که پس از شروع بیمه و قبل از 60 سالگی شروع گردیده و منطبق با تعاریف فوق باشد ،

مشروط براینکه:

1-ناتوانی کامل بیمه شده حداقل شش ماه بلاانقطاع ادامه یابد و مراتب از طرف پزشک معتمد بیمه گر تایید شود .

2-شروع بیماری منشاً ناتوانی یک سال پس از تاریخ قرارداد باشد و یا ناتوانی در اثر حوادث مشمول بعد از شروع قرارداد باشد .