در قانون کار و قرارداد کار توسط

آدرس اداره کار صادقیه کجاست

2 پاسخ
توسط (35,970 امتیاز)

بهترین پاسخ

برای پیگیری امور مربوط به اداره کار در محدوده منطقه 2 باید به اداره کار میرزای شیرازی واقع در خیابان میرزای شیرازی مراجعه کنید . در غیر اینصورت باید به اداره کار شمالغرب تهران واقع در جاده مخصوص کرج مراجعه نمایید .

آدرس اداره کار خیابان میرزای شیرازی تهران : خیابان میرزای شیرازی، نبش کوچه هشتم (عبدالهی)
تلفن اداره کار خیابان میرزای شیرازی تهران : 88898587

آدرس اداره کار میرزای شیرازی

آدرس اداره کار شمال غرب تهران : کیلومتر2 جاده مخصوص کرج- کوی بیمه چهار- کوچه سوم شرقی- پلاک2
تلفن اداره کار شمال غرب تهران : 2144656978

اداره کار غرب تهران