در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)
با سلام من میخواستم خودمو بیمه کنم به نظرتون کدام بیمه بهتره بیمه عمر یا تامین اجتماعی البته 2سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم 1سال هم بیمه اجتماعی کشاورزی الانم یه سری میگن تامین اجتماعی خوبه یه سری هم میگن بیمه عمر شغلم فعلا مغازه داریه میخواستم بدونم کدوم بیمه مناسبه واسه بازنشستگی تامین اجتماعی(مشاغل ازاد یا اختیاری)بیمه عمریابیمه اجتماعی کشاورزان ؟خواهشا جواب بدین به ایمیلم با تشکر
2 پاسخ
توسط (3,620 امتیاز)
با سلام
اگر بحث درمانی برای شما مطرح نباشد و تمرکز شما بیشتر بر روی بازنشستگی باشد من به شما بیمه عمر را پیشنهاد می کنم .
موفق و بهروز باشید