در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
باسلام، کارگران برقکارساختمان که کارشان سیار بوده و محل کارشان   پیوسته در تغییر و جابجایی است ، بازرسی و بازدید ازمحل کارشان جهت تمدید کارت مهارت ، چگونه و از کدامیک از   ساختمانها و کارگاههای ذیربط صورت میگیرد . آنها پس از اتمام یک کار   معمولا بسراغ کار بعدی و آدرس جدید  میروند .
توسط
سلام ، شما انگار 3 ساله که کارت مهارت رو دارین و و ضعیتتون هم مثل ما نقاشاس ، ما که امیدی نداریم تو این مملکت بیمه بشیم ، میگن سالی 100 تا سهمیه میاد امسال هم که خدا رو شکر سهمیه نداشتن ، تا سال بعد هم خدا کریمه ، به امید خدا و بزرگی خدا سال بعد هم خبری از سهمیه نیست و قرار نیست بیمه بشیم
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام.
اسلوب مشخص و معینی جهت بررسی و بازرسی اشتغال کارکران ساختمانی وجود ندارد. بیشتر مبتنی به تجربیات و سلایق شخصی است.
غالباً سعی نمایید استادکار مربوطه و ساختمان و موسسه محل کار را به تامین اجتماعی معرفی ننایید.