در بیمه آتش سوزی توسط
بهترین بیمه برای پوشش خسارت ناشی از سیل برای خانه و خودرو کدام است

ممنون
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

بهترین پاسخ

برای پوشش خسارت ناشی از سیل برای خانه می توانید از یکی از پوشش های اضافی بیمه آتش سوزی به نام پوشش سیل استفاده نمایید.

  • پوشش بیمه سیل

    ‌ سیل‌ به‌معنای‌ طغیان‌ رودخانه‌ و جریانهای‌ آب‌ درخارج‌ از مسیر ط‌بیعی‌ خود می‌باشد که‌ به‌ علت‌ ریزش‌ باران‌ و یا طغیان‌ رودخانه‌ ایجاد شده‌ باشد به‌ موجب‌ این‌ بیمه‌، کلیه‌ اموال‌، ساختمان‌ و دیگر موارد بیمه‌ شده‌ مندرج‌ در بیمه‌نامه‌ آتش‌ سوزی‌ در مقابل‌ خسارات‌ ناشی‌ از سیل‌ تحت‌ پوشش‌ قرار می‌ گیرد .

همچنین برای پوشش خسارات ناشی از سیل برای خودرو می توانید از پوشش اضافی بیمه بدنه به نام " سیل، زلزله و  آتشفشان" را خریداری نمایید

توجه داشته باشید این پوشش ها در بیمه نامه شما قید شده باشد در غیر اینصورت می توانید با انجام الحاقیه این موارد را به بیمه نامه خود اضافه نمایید

اطلاعات بیشتر در :

بیمه آتش سوزی چیست

بیمه بدنه و مزایا و معایب بیمه بدنه